El passat 4 de novembre ens van comunicar que la Fràter de Girona havia guanyat el 1er. premi de fotografia digital per a joves voluntaris menors de 30 anys. La idea va sorgir de la nostra amiga i col·laboradora Anna Colomer, que va pensar en nosaltres com a entitat per presentar-se al concurs.

És per això que en nom de la Fràter i en el meu propi, et vull mostrar el nostre agraïment , ja que aquest premi en part és gràcies a tu. Aquests premi també el volem dedicar a tota aquesta gran família de Fràter Girona, de la qual tothom formem part.


Primer Premi: Jo t’ajudo on no arribis

Anna Colomer Mató ha realitzat aquesta presa fotogràfica mentre col·laborava amb la Fraternitat Cristiana de Persones amb Discapacitat de la Diòcesi de Girona, que va organitzar unes convivències d’estiu a Sant Feliu de Pallerols durant la primera quinzena d’agost. Una bona foto, neta, equilibrada… res distreu del que ens vol transmetre. Ens deixa intuir una actitud d’ajuda i de gran connexió.

Rebeu una fraternal abraçada!

Mario
Responsable diocesà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.