La Fràter de Girona ha realitzat les convivències de Setmana Santa, del 14 al 17 d’abril, per primer cop des d’abans de la pandèmia de la Covid-19. L’activitat ha inclòs un taller de gestió emocional i la participació en la Vetlla Pasqual de Sant Feliu de Pallerols, i ha comptat amb el suport de 3 voluntaris de la UdG que hi han col·laborat en el marc d’un conveni entre la Fràter i la universitat.

La participació en les convivències ha estat de 36 persones i hi ha hagut un gran nombre de visites d’un dia, tant de fraterns com de veïns que han ofert la seva col·laboració i ens han fet sentir extraordinàriament acollits pel poble, pels carrers del qual hem passejat. Els santfeliuencs han mostrat el seu goig per la nostra tornada a les activitats presencials a la casa i ens han expressat amb paraules textuals que “se’ns ha trobat a faltar”, al que hem respost que enguany la Fràter de Girona té previst tornar a fer les convivències d’estiu, a l’agost, tal com es feien abans de la pandèmia.

Així mateix, hem pogut observar amb gran alegria com el futur de l’associació està garantit per la gran quantitat de joves que la componen. Amb tot això, aquest retrobament ens anima a impulsar amb major força el nostre projecte de reforma total de l’antiga rectoria de Sant Feliu de Pallerols per tal de convertir-l’en una casa inclusiva, i a dirigir les nostres activitats no sols cap els nostres fraterns sinó també cap a la resta del col·lectiu de persones amb discapacitat i la societat en general.

Mostra d’això és el simposi de reflexió sobre ètica i discapacitat que estem organitzant conjuntament amb la Càtedra Ferrater Mora de la UdG i que està previst realitzar en una data encara per concretar, molt possiblement a la fi del mes de juny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.