Amb la seva família, a l'esquerra de la foto

(Amb la seva família, a l’esquerra de la foto)

Com veieu, aquest any es van poder fer les convivències de Setmana Santa, que van anar molt bé, van ser molt divertides i a més a més el temps va ser molt agradable. Tots els que hi vàrem anar-hi ens vàrem posar molt contents de retrobar-nos, ja que degut a la pandèmia feia dos anys que no les havíem pogut organitzar. Les activitats varen ser divertides i emotives.

La inaugural es dividia en dues parts: la primera, “El Caso de Lorenzo”, és molt bonica, perquè veiem que tothom d’una manera o un altre es pot fer amb dificultat o no, fent l’esforç de voler tirar endavant, de no quedar-se endarrere; també ensenya a descarregar aquella motxilla on portem els nostres pensaments, es a dir: si no podem fer una cosa, es bo demanar ajuda i amb aquella ajuda aconseguim fer-ho tot. La segona, L’Arbre, simbolitza el fruit que tenim cadascú i que són els nostres sentiments bons, com per exemple estimar-te a tu mateix tal i com ets i ajudar als altres.

L’endemà al matí, un cop acabades les tasques de la casa, vàrem fer una reunió per a parlar del present i dels projectes de futur de la Rectoria. Després, uns varen baixar al poble mentre els altres ens vàrem quedar al pati prenent el sol, jugant a ping-pong o a futbol, fins a l’hora de dinar. Com que feia molt bon dia, vàrem dinar al pati de la casa. Més tard, un company va fer xurros i jo vaig preparar xocolata desfeta.

L’últim dia de les convivències, vàrem fer neteja i vàrem marxar cap a les nostres cases a l’espera de la propera trobada. Tots els fraterns vàrem gaudir de valent i ens vàrem sentir molt contents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.