Aquest butlletí compta amb anys d’història dins del moviment, hem de dir que des de l’any 1966 al 1976, que va néixer la Fràter a la nostra diòcesi, es feia de tant en tant un full (una carta circular) per informar de reunions, activitats i noticies d’interès entre els tots els fraterns i simpatitzants de la Fraternitat.

El maig de 1982 comença el nou nom (CRIDA) la circular de la Fraternitat de la Diòcesi de Girona. Durant els 80 va anar millorant la presentació, amb capçalera amb adreces per enviar notícies, compte bancari per pagar la subscripció, requadres, seccions diferents a cada pàgina (col·laboracions, escrivint fem Fraternitat, noticies...) Acomençament dels anys 90 podem dir que ja era tota una revista o butlletí. I ja no l’editem nosaltres sinó que la portem a la impremta Pagès d’Anglès, on encara es fa.

Ha anat millorant cada dia, en quant a presentació i edició i també pel que fa a la qualitat de pàgines. N’ha arribat a tenir més de vint! Al començament sortia cada mes. Més tard es van anar ajuntant els mesos de dos en dos, i ara es fa cada trimestre durant els curs, o sigui els números de tardor, hivern i primavera; a l’estiu editem el VENTALL, que és el butlletí de convivències d’estiu i no es fa la CRIDA. Endavant Fràter! Endavant Crida!

 

Vols rebre el butlletí de “LA CRIDA” per només 12€ l’any?

Pots fer l’ingrés al següent número de compte corrent 2100 8148 11 2300031246 "LA CAIXA" Posant nom i Cognoms

Cal omplir el formulari de subscripció