Imagina un espai inclusiu on ningú es senti diferent, un espai de vacances per a tothom.

 

La Rectoria Fràter In és l'espai que t'imagines:

 

UNA CASA ON TOTHOM S'HI SENTI BÉ AMB ELS SEUS!

Fa més de 60 anys que a La Fràter Girona treballem pels drets de les persones amb diversitat funcional oferint l'espai per estblir relacions interpersonals, comunitàries i moments de convivència amb l'objectiu de fomentar l'autonomia de tothom i sobretot, trencar barreres!

 

Tranquem, constantment, barreres mentals i fem que allò que sembla impossible deixi de ser-ho. Ara ens disposem a trencar les barreres físiques que no ens permeten disfrutar de l'espai de forma igualitària.

 

Des de 1976 La Rectoria de Sant Feliu de Pallerols acull les nostres estades principals. Aquesta casa no reuneix les condicions necessàries per a què sigui accessible a tothom. Volem, doncs, rehabilitar-la per garantir que tothom la pugui usar i obrir-la, a més a més, a qualsevol col·lectiu, grups d'amics i famílies que necessitin d'un espai accessible universalment per disfrutar de les seves vacances.

El projecte La Rectoria Frater In serà el primer alberg dissenyat i construït en la seva totalitat a partir dels criteris d'accessibilitat universal.

ARQUITECTURA

PMMT Forward Thinking Healthcare Architecture
Comptem, des del 2017, amb la col·laboració del despatx PMMT Arquitectura de Barcelona, que és qui fa la proposta arquitectònica de rehabilitació exhaustiva de l’edifici existent i en dirigeix les obres. PMMT és un estudi d'arquitectura especialista en edificis sanitaris avançats i en accessibilitat universal. Actualment tenen construïts hospitals en 3 continents i 20 anys d'experiència en el sector sanitari amb més de 2.000.000 m2 projectats, tant per a clients del sector públic com del privat. PMMT ha decidit donar suport plenament el nostre projecte, oferint gratuïtament a la Fràter de Girona els seus serveis de redacció de projectes i direcció de l'obra en les seves diferents fases, amb 9 professionals implicats, pressupostats en més de 50.000 euros. El seu treball ha estat reconegut a través de diferents premis i mencions. Són els creadors del Clear Code Architecture, la primera metodologia d'accessibilitat universal que garanteix la igualtat de totes les persones en l'ús de l'entorn físic. Permet avaluar de forma objectiva el nivell d'accessibilitat universal d'un entorn per millorar-lo.