La Fràter de Girona ha presentat al papa Francesc el projecte de casa de colònies i convivències adaptada a gent amb discapacitats físiques que té previst fer a l’antiga rectoria.

Una representació de la Fraternitat Cristiana de Persones amb Discapacitat (Fràter) de Girona ha explicat aquesta setmana al papa Francesc el seu projecte de condicionament de l’antiga rectoria de Sant Feliu de Pallerols com a casa de colònies, convivència i vacances. En aquest edifici ja fa 42 anys que la Fràter hi organitza alguna activitat, però no reuneix les condicions adients ni compleix les normatives per fer-hi estades més llargues.

Llegir la notícia a El Punt Avui

Descarrega’t la notícia

One Thought on “Un espai del tot inclusiu a Sant Feliu de Pallerols”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *