NOTÍCIES

Coneix tot el que tenim entre mans.

Marxa per la Fràter

Fràter Girona, associació que fomenta la integració social i el desenvolupament de les persones amb discapacitat, ha iniciat un important projecte per convertir la rectoria de Sant Feliu de Pallerols en una casa inclusiva que oferirà a entitats i grups de persones discapacitades d’arreu del país un espai on podran realitzar activitats formatives,  culturals, esportives o de lleure.

La Fràter de Girona guanya el 1er. premi de fotografia digital de la Fundació Montblanc

El passat 4 de novembre ens van comunicar que la Fràter de Girona havia guanyat el 1er. premi de fotografia digital per a joves voluntaris menors de 30 anys.

PREMSA

La Fràter als mitjans

4a Marxa per la Fràter a Sant Feliu de Pallerols

La televisió d'Olot entrevista a Pere Roura, membre de la comissió de seguiment del projecte La Rectoria Frater In, i Lluís Adell, membre de l'organització de la Marxa per la Fràter, en motiu de la quarta edició d'aquest esdeveniment.

3ª Marxa per la Fràter a Sant Feliu de Pallerols

La televisió d'Olot entrevista a David Ortiz, membre de l'Organització de la Marxa per la Fràter, i Quique Perez, membre de l'Associació Fràter Girona en motiu de la tercera edició de la Marxa.

Un espai del tot inclusiu a Sant Feliu de Pallerols

La Fràter de Girona ha presentat al papa Francesc el projecte de casa de colònies i convivències adaptada a gent amb discapacitats físiques que té previst fer a l'antiga rectoria.​

Entrevista a la COPE

Entrevista d'en Joan Costa i Mn. Benet Galí on parlen del llibre "50 anys de Fràter Girona" a la COPE.

La Fràter vol reconvertir la rectoria de Sant Feliu de Pallerols en casa de colónies inclusiva

A Catalunya hi ha poques cases de colònies adaptades a les persones amb alguna discapacitat, inclusives i amb capacitat per a grups grans. Aquesta és la diagnosi que fa la Fraternitat Cristiana de Persones amb Discapacitat de la diòcesi de Girona, la Fràter, que remarca que, no obstant això, hi ha una gran demanda d'aquest tipus d'equipaments.

Casa inclusiva

L’Associació cristiana Fràter impulsa una «casa inclusiva» a la Garrotxa

Treballa per reconvertir l'antiga rectoria de Sant Feliu de Pallerols en un espai on les persones amb discapacitat puguin passar uns dies.

Entrevista a la ràdio municipal de Caldes de Malavella

Entrevista sobre la Fràter de Girona a la ràdio municipal de Caldes de Malavella a l'Anna Salabert, membre de l'equip diocesà,

LA CRIDA

La circular de la Fraternitat de la Diòcesi de Girona

Aquest butlletí compta amb anys d’història dins del moviment, hem de dir que des de l’any 1966 al 1976, que va néixer la Fràter a la nostra diòcesi, es feia de tant en tant un full (una carta circular) per informar de reunions, activitats i noticies d’interès entre els tots els fraterns i simpatitzants de la Fraternitat.

El maig de 1982 comença el nou nom (CRIDA) la circular de la Fraternitat de la Diòcesi de Girona. Durant els 80 va anar millorant la presentació, amb capçalera amb adreces per enviar notícies, compte bancari per pagar la subscripció, requadres, seccions diferents a cada pàgina (col·laboracions, escrivint fem Fraternitat, noticies...) Acomençament dels anys 90 podem dir que ja era tota una revista o butlletí. I ja no l’editem nosaltres sinó que la portem a la impremta Pagès d’Anglès, on encara es fa.

Ha anat millorant cada dia, en quant a presentació i edició i també pel que fa a la qualitat de pàgines. N’ha arribat a tenir més de vint! Al començament sortia cada mes. Més tard es van anar ajuntant els mesos de dos en dos, i ara es fa cada trimestre durant els curs, o sigui els números de tardor, hivern i primavera; a l’estiu editem el VENTALL, que és el butlletí de convivències d’estiu i no es fa la CRIDA. Endavant Fràter! Endavant Crida!

Vols rebre el butlletí de “LA CRIDA” per només 12€ l’any?

Pots fer l’ingrés al següent número de compte corrent 2100 8148 11 2300031246 "LA CAIXA" Posant nom i Cognoms

Cal omplir el formulari de subscripció