Els nostres objectius fonamentals passen per potenciar el creixement i el desenvolupament integral de les persones que en formen part, i les convivències que organitzem en diferents moments de l'any són una de les eines principals de les que disposem per tal de dur-ho a terme.

 

Estem convençuts que compartir el dia a dia és la millor manera d'ajudar-nos mútuament a créixer com a persones, per aquest motiu realitzem trobades de diversos dies a la rectoria de Sant Feliu de Pallerols des del 1976.

Convivències d'estiu

De l’1 al 15 d’agost a Sant Feliu de Pallerols

 

Durant aquests dies ens reunim habitualment a la casa entre 50 i 70 persones per compartir les tasques quotidianes i organitzar activitats de tot tipus: tallers, xerrades, concerts, jocs, obres de teatre, sortides a la platja, activitats esportives, sortides culturals, taules rodones, projecció de pel·lícules… Apart de trobar-hi molts moments de conversa i contactes personals amb aquells companys amb els que compartim tants moments durant la resta de l’any. Són dies també per apropar-se a la gent del poble que, cada vegada més, s’interessa per tot allò que fa referència al moviment. Amb aquesta intenció realitzem també moltes activitats obertes als veïns i, a la vegada, els membres de l’associació participem de les activitats organitzades a nivell municipal. Si teniu curiositat i voleu conèixer l’associació, segurament aquests dies d’agost són el millor moment per fer-nos una visita. Les portes són sempre obertes! Només cal tenir present el perill de voler-vos quedar més estona o fins i tot més dies del previst!

La memòria d’activitats i experiències de les convivències les recullim a la revista “El ventall”, que s’edita un cop l’any i es fa arribar a tots els associats i amics de la Frater.

Compartir el dia a dia és la millor manera d'ajudar-nos mútuament a créixer com a persones.

Convivències de Setmana Santa

3 dies entre Dijous Sant i Pàsqua a Sant Feliu de Pallerols

 

Durant aquests dies ens reunim habitualment a la casa entre 50 i 70 persones per compartir les tasques quotidianes i organitzar activitats de tot tipus: tallers, xerrades, concerts, jocs, obres de teatre, sortides a la platja, activitats esportives, sortides culturals, taules rodones, projecció de pel·lícules…

A les trobades de Fràter Girona potenciem el creixement espiritual.

 

Convivències de Nadal

3 dies durant les festes de Nadal

 

A finals d’any i sense dates fixes realitzem la trobada de Nadal. El seu format, contingut i dates ha anat variant al llarg dels anys. Darrerament es sol fer coincidir amb l’últim cap de setmana de l’any i no hi solen faltar les tradicions més típiques d’aquestes festes: des de l’amic invisible o fer cagar el tió a l’escudella i la carn d’olla. Probablement és el moment de l’any on més es constata que la Fràter som una gran familia.

La Fràter som una gran família!

Si teniu curiositat i ens voleu conèixer, les convivències d’estiu son el millor moment per fer-nos una visita. Les portes són sempre obertes! Només cal saber que qui ve, sempre es queda més temps del previst!

Torneu a activitats