Qui som

L’adreça del nostre lloc web és: http://www.fraterdegirona.org/frtrdgrn.

Quines dades personals recollim i per què les recollim

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris al lloc web, recopilem les dades que es mostren al formulari de comentaris, així com l’adreça IP del visitant i la cadena d’agents d’usuari del navegador per a ajudar a la detecció de spam.

Una cadena anònima creada a partir de la teva adreça de correu electrònic (també anomenada hash) pot ser proporcionada al servei de Gravatar per veure si l’estàs utilitzant. La política de privacitat del servei Gravatar es pot trobar aquí: https://automattic.com/privacy/. Després de l’aprovació del teu comentari, la imatge del teu perfil és visible per al públic al context del comentari.

Mitjans

Si puges imatges al lloc web hauries d’evitar de pujar imatges amb dades d’ubicació (GPS EXIF) incloses. Els visitants del lloc web poden descarregar i extraure qualsevol dada de localització de les imatges del lloc web.

Formularis de contacte

Galetes

Si deixes un comentari al nostre lloc web pots triar desar el teu nom, adreça de correu electrònic i web en galetes. Això és per la teva comoditat, per què no hagis de tornar a omplir les teves dades quan deixis un altre comentari- Aquestes galetes tindran una duració d’un any.

Si tens un compte i et connectes a aquest lloc, instal·larem una galeta temporal per a determinar si el teu navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i és eliminada en tancar el navegador.

Quan inicies sessió. també instal·larem diverses galetes per a desar la teva informació d’inici de sessió i les teves opcions de visualització de pantalla. Les galetes d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes d’opcions de pantalla duren un any. Si selecciones “Recordar-me”, el teu inici de sessió perdurarà durant dues setmanes. Si surt del teu compte, les galetes d’inici de sessió seran eliminades.

Si edites o publiques un article es desarà una galeta addicional al teu navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’ID de l’article que acabes d’editar. Caduca després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres lloc web

Els articles d’aquest lloc web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres llocs web es comporta exactament de la mateixa manera que si el visitant hagués visitat l’altre lloc web.

Aquests llocs web poden recopilar dades sobre tu, utilitzar galetes, incrustar un seguiment addicional de tercers, i supervisar la teva interacció amb aquest contingut incrustat, inclòs el seguiment de la teva interacció amb el contingut incrustat si tens un compte i estàs connectat a aquell lloc web.

Analítica

Amb qui compartim les teves dades

Quant de temps conservem les teves dades

Si deixes un comentari, el comentari i les seves metadades es conserven indefinidament. Això és per què podem reconèixer i aprovar comentaris successius automàticament en lloc de mantenir-los en una cua de moderació.

Dels usuaris que es registren al nostre lloc web (si n’hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o eliminar la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors del lloc web també poden veure i editar aquesta informació.

Quins drets tens sobre les teves dades

Si tens un compte o has deixat comentaris en aquest lloc web, pots sol·licitar rebre un fitxer d’exportació de les dades personals que tenim sobre tu, incloent qualsevol dada que ens hagis proporcionat. També pots sol·licitar que eliminem qualsevol dada personal que tinguem sobre tu. Això no inclou cap dada que estem obligats a conservar amb finalitats administratives, legals o de seguretat.

On enviem les teves dades

Els comentaris dels visitants poden ser revisats per un servei de detecció automàtica de spam.

La teva informació de contacte

Informació addicional

Com protegim les teves dades

Quins procediments utilitzem contra les bretxes de dades

De quins tercers rebem dades

Quin tipus de presa de decisions automatitzada i/o perfilat fem amb les dades de l’usuari

Requeriments legals de revelació d’informació del sector